Sala de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Botoşani şi-a desemnat recent câştigătorii etapei judeţene a Campionatului Naţional de lupte greco-romane destinat juniorilor.

La această competiţie au participat sportivi până la vârsta de 20 de ani de la LPS, pregătiţi de trioul format din Victor Baciu, Dan Iacob şi Andrei Drăguţu Sandu şi de la Clubul Sportiv (CS) Botoşani pregătiţi de antrenorii Ioan Asaftei şi Aurel Apetrei.

Sportivii de la LPS şi-au adjudecat cinci din cele opt categorii ale competiţiei în timp ce cei de la CS Botoşani s-au impus la trei categorii. La finele întrecerii, sportivii aflaţi pe podium la toate cele opt categorii au primit premii din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) acestea constând în diplome, medalii şi tricouri, fiind înmânate de profesor Radu Anghel.

Sportivii clasaţi pe primele trei trepte ale podiumului la această competiţie s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional. Prima etapă a turneului final va avea loc între 18 şi 20 martie în localitatea Câmpulung Muscel. „Mergem cu încredere la acest turneu şi sunt convins că atât noi cât şi cei de la CS Botoşani vom reuşi să obţinem rezultate foarte bune deoarece avem sportivi valoroşi„, a declarat Victor Baciu, şeful catedrei de lupte a LPS Botoşani.

 

Sursa foto + text: monitorulbt.ro